UPDATE: Leko laat speler na vier maanden nog eens opdraven bij de beloften

UPDATE: Leko laat speler na vier maanden nog eens opdraven bij de beloften

19-02-2018 18:10
15

Maandagavond nemen de beloften van Club Brugge het op tegen hun leeftijdsgenoten van Racing Genk. In die match krijgen we een opvallende terugkeer te zien.

Het Laatste Nieuws meldt dat Ethan Horvath in doel zal staan bij Club Brugge. De Amerikaan speelde zijn laatste match voor Club in oktober. Sindsdien hebben liefst vier verschillende doelmannen al onder de lat gestaan: Guillaume Hubert, Ludovic Butelle, Vladimir Gabulov en Kenneth Vermeer.

Die laatste zou nu de titularis moeten worden, maar zag er zaterdagavond opnieuw niet goed uit bij het eerste doelpunt van Racing Genk. Het keepersprobleem bij Club Brugge lijkt dus nog niet opgelost. Horvath, die aan het seizoen begon als eerste doelman, heeft nog een contract lopen tot 2021. Door de huidige situatie is het echter maar zeer de vraag of hij dat zal uitdoen.

Update 18.10 uur: Via Twitter heeft Club Brugge bevestigt dat Horvath weer in de selectie van de beloften zit. De Amerikaan kan dus maandagavond spelen tegen de jeugd van KRC Genk.