'De malaise bij Anderlecht doet Weiler pijn aan het hart'

  'De malaise bij Anderlecht doet Weiler pijn aan het hart'

  Gepubliceerd: maandag 19 februari 2018 om 08:30ma 19-02-2018 om 08:30

  RSC Anderlecht besliste dit seizoen om René Weiler aan de kant te zetten en verder te gaan met Hein Vanhaezebrouck. Voorlopig is het alternatief niet beter dan het origineel. Toch lacht Weiler momenteel niet in zijn vuistje met de malaise bij Anderlecht na zijn vertrek. 

  Het Nieuwsblad sprak met David Sesa. De assistent van Weiler mocht samen met zijn landgenoot eerder dit seizoen bij Anderlecht vertrekken. Vanwege zijn dochtertje is de Zwitser nog in ons land. "Soms rij ik naar Nederland, naar Duitsland of naar Frankrijk voor een wedstrijd, maar ik zorg er dan voor dat ik Anderlecht kan zien op tv", zegt hij in de krant. 

  Anderlecht verloor afgelopen weekend met 1-0 van STVV en bleef zo achter met drie op vijftien. "Ja, en denk nu niet dat wij daar plezier in hebben. Ook René Weiler volgt Anderlecht nog vanuit Zwitserland. Ik spreek hem vaak en het doet pijn aan ons hart. Anderhalf jaar lang hebben wij veel geïnvesteerd in die ploeg en dan hoop je ondanks alles toch dat Anderlecht de grootste ploeg in België blijft. Het vreet aan ons dat dat niet langer het geval is", stelt Sesa. 

  Plaats een reactie

  azerty +1409
  maandag 19 februari 2018 om 09:28
  Enkel de stand kan pijn doen aan Weiler zijn ogen. Voetballend was het niet veel beter. Weiler had het geluk dat Teo ze er toen met zijn ogen dicht in schoot. We hebben al mooier voetbal gezien in het astridpark
  Vind ik leuk
  Toca +40742
  maandag 19 februari 2018 om 10:38
  Zo is het. Want het voetbal onder weiler was inderdaad even slecht.
  Vind ik leuk
  Boerken +7085
  maandag 19 februari 2018 om 09:38
  Pijn aan de ogen van te lachen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws