Mijn taak om tot het einde van het seizoen de nachtmerrie van de spelers te zijn

  "Mijn taak om tot het einde van het seizoen de nachtmerrie van de spelers te zijn"

  Gepubliceerd: maandag 19 februari 2018 om 08:25ma 19-02-2018 om 08:25

  Gennaro Gattuso begint AC Milan langzaam maar zeker naar zijn hand te zetten. De oud-middenvelder van AC Milan nam eind november het stokje bij de Rossoneri over na het ontslag van trainer Vincenzo Montella en is na de 1-0 zege op Sampdoria alweer tien wedstrijden op rij ongeslagen. 

  Gattuso stond als speler al bekend om zijn hardheid en schuwt ook als trainer de confrontaties niet. "Het is mijn taak om tot het einde van het seizoen de nachtmerrie van de spelers te zijn", laat hij weten aan het Italiaanse Mediaset. De veertigjarige Gattuso heeft echter het beste met zijn spelers voor. "Het is voor een trainer geweldig wanneer de spelers alles doen wat hij van ze vraagt. Alle credits gaan dan ook naar hen. Ik probeer alleen maar het vonkje over te laten springen."

  AC Milan draait een moeizaam seizoen en stond zelfs in de middenmoot toen Gattuso naar San Siro kwam. De voormalig Italiaans international twijfelde echter geen moment toen hij de kans kreeg om trainer te worden van zijn oude liefde. "Ik verwachtte niet veel toen ik hier kwam en ik wist dat het een lastige uitdaging zou worden. Maar ik houd ervan om te lijden en ik wil niet dat dingen te gemakkelijk gaan. Bovendien heb ik veertien jaar het shirt van Milan gedragen. De club is een deel van mij geworden."

  Lees meer over:Serie AAC Milan

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws