Martinez geeft waarschuwing aan Rode Duivel: Hij moet zich herpakken

Martinez geeft waarschuwing aan Rode Duivel: "Hij moet zich herpakken"

19-02-2018 07:47
4

Bij RSC Anderlecht draait het momenteel vierkant. Ook Leander Dendoncker deelt in de malaise. Dat kan zware gevolgen hebben voor de Rode Duivel. Als Dendoncker niet snel beter wordt, moet hij vrezen voor een WK-selectie.

Vorig seizoen speelde Dendoncker op een erg hoog niveau. Hij droomde van een transfer, maar die kwam er niet. De middenvelder bleef in België, maar dit seizoen blijft hij onder de verwachtingen. Ook moest hij regelmatig depanneren in de achterhoede. Afgelopen weekend tegen STVV was Dendoncker geschorst.

Van Roberto Martinez heeft Dendoncker nu een waarschuwing gekregen. "Dendoncker is nog jong (22, nvdr.). In de jongste twee transferperiodes zat hij telkens in het midden van speculaties over nieuwe clubs. Dat moet hij dringend achter zich laten. Dat gebeurt met een jonge speler, maar hij moet nu wel reageren. Hij moet zich herpakken", aldus Martinez in Het Nieuwsblad.

Voor alle duidelijkheid de bondscoach geeft de Anderlecht-speler nog lang niet op. "Ik ga hem nu heel goed volgen. Hij weet dat hij zich zal moeten laten zien om in de selectie te geraken, dat is evident. Hij weet dat er concurrentie is. Leander heeft het voordeel dat hij op verschillende posities kan spelen. Hij moet er zich van bewust zijn dat hij zich nu moet focussen op zijn prestaties op het veld."

No Poll