Martinez geeft waarschuwing aan Rode Duivel: Hij moet zich herpakken

  Martinez geeft waarschuwing aan Rode Duivel: "Hij moet zich herpakken"

  Gepubliceerd: maandag 19 februari 2018 om 07:47ma 19-02-2018 om 07:47

  Bij RSC Anderlecht draait het momenteel vierkant. Ook Leander Dendoncker deelt in de malaise. Dat kan zware gevolgen hebben voor de Rode Duivel. Als Dendoncker niet snel beter wordt, moet hij vrezen voor een WK-selectie.

  Vorig seizoen speelde Dendoncker op een erg hoog niveau. Hij droomde van een transfer, maar die kwam er niet. De middenvelder bleef in België, maar dit seizoen blijft hij onder de verwachtingen. Ook moest hij regelmatig depanneren in de achterhoede. Afgelopen weekend tegen STVV was Dendoncker geschorst.

  Van Roberto Martinez heeft Dendoncker nu een waarschuwing gekregen. "Dendoncker is nog jong (22, nvdr.). In de jongste twee transferperiodes zat hij telkens in het midden van speculaties over nieuwe clubs. Dat moet hij dringend achter zich laten. Dat gebeurt met een jonge speler, maar hij moet nu wel reageren. Hij moet zich herpakken", aldus Martinez in Het Nieuwsblad.

  Voor alle duidelijkheid de bondscoach geeft de Anderlecht-speler nog lang niet op. "Ik ga hem nu heel goed volgen. Hij weet dat hij zich zal moeten laten zien om in de selectie te geraken, dat is evident. Hij weet dat er concurrentie is. Leander heeft het voordeel dat hij op verschillende posities kan spelen. Hij moet er zich van bewust zijn dat hij zich nu moet focussen op zijn prestaties op het veld."

  Poll

  Moet Dendoncker mee naar het WK?

  (626 stemmen)

  Plaats een reactie

  azerty +1409
  maandag 19 februari 2018 om 07:56
  Dedoncker speelt momenteel niet op WK niveau. Hij is te traag achteraan volgens mij. Laat hem maar rap terug centraal op middenveld spelen maar daar slentert jammer genoeg Hein zijn vriendje Kums rond. Trebel, Dendocker en Morioka kan vonken geven
  Vind ik leuk
  Wim1966 +1405
  maandag 19 februari 2018 om 08:50
  Dit lijkt erop dat ze bij Anderlecht Martinez inschakelen om Dendoncker te motiveren omdat ze het zelf niet kunnen nadat ze hem tegen de schenen hebben gestampt bij de transfert onderhandelingen.
  Dendoncker moet er volgens mij bij zijn in Rusland omdat de schifting achteraan bij ons Duivels daar zeer dun en zeer gevoelig is en hij daar zeker kan depaneren.
  Vind ik leuk
  Dirk H +3116
  maandag 19 februari 2018 om 13:21
  Dendoncker heeft al een reisje gepland met zijn lief en wil ni mee naar het WK
  Vind ik leuk
  JVR +160
  maandag 19 februari 2018 om 18:48
  Ik zeg al heel het seizoen dat Dendoncker niets te zoeken heeft op het WK in Rusland! Ik weet niet wat er met die jongen gebeurd is maar hij is nog maar een schim van de speler van vorig seizoen, misschien heeft het vertrek van Tielemans daar veel mee te maken...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws