'Eerste miljoenen voor Coucke op komst, huurling kan Anderlecht voorgoed verlaten'

  'Eerste miljoenen voor Coucke op komst, huurling kan Anderlecht voorgoed verlaten'

  Gepubliceerd: maandag 19 februari 2018 om 07:25ma 19-02-2018 om 07:25

  Mahmoud – Trezeguet - Hassan staat nog altijd op de loonlijst van Anderlecht. Paars-wit verhuurt hem dit seizoen aan Kasimpasa. In Turkije doet de middenvelder het meer dan behoorlijk. Kasimpasa wil Trezeguet dan ook graag behouden.

  Dit seizoen speelde Trezeguet mee in twintig competitieduels. In de Süper Lig vond hij zeven keer de weg naar het doel en gaf hij drie assists. Voldoende om Kasimpasa te overtuigen van zijn kunnen. Volgens Het Laatste Nieuws wil de Turkse club Trezeguet aankomende zomer definitief overnemen.

  Trezeguet zegt niet meteen nee. "Het niveau is goed en ik speel veel", klinkt het in de krant. "Als de club me wil houden, wil ik daarover nadenken. (lacht) Maar mijn dromen geef ik niet op: ik zou graag in de Premier League of de Bundesliga voetballen."

  Bij Anderlecht heeft Trezeguet nog een contract tot medio 2018. In Brussel gaan ze waarschijnlijk niet moeilijk doen over een definitief vertrek. Bij paars-wit kon Trezeguet nooit doorbreken. De voorbije maanden verhuurde Anderlecht hem aan Moeskroen en Kasimpasa. Meer dan waarschijnlijk moet Marc Coucke wel een beslissing gaan nemen over de transfer, tenzij de oude garde nog heel snel de transfer afrondt.

  Poll

  Moet Trezeguet nog een kans krijgen bij Anderlecht?

  (671 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws