Vermant weigert op te geven: Blijven tonen wat we in onze mars hebben

  Vermant weigert op te geven: "Blijven tonen wat we in onze mars hebben"

  Gepubliceerd: zondag 18 februari 2018 om 22:52zo 18-02-2018 om 22:52

  Waasland-Beveren lijkt af te haken voor Play Off I na het gelijkspel op het veld van Excelsior Moeskroen. De ploeg van Sven Vermant volgt ondertussen op drie punten van de zesde plaats.

  "Dit is jammer. We hadden de drie punten hier moeten komen halen, maar er zijn nog drie wedstrijden", vertelde de coach van Waasland-Beveren aan Sporza. "We begonnen vandaag niet goed aan de partij en liepen in de val van Moeskroen. Maar kort voor de rust werd het toch 1-1."

  Na de pauze leken de Waaslanders het laken naar zich toe te trekken. "Ik had een paar dingen aangepast en daarna konden we de tweede helft meer naar onze hand zetten. We kwamen op voorsprong, maar dan moet je het ook kunnen uitspelen", aldus Vermant, die blijft hopen op Play Off I.

  "Hoe dichter je bij het einde komt, hoe minder punten je nog kan laten liggen. Maar we hebben nog twee thuiswedstrijden tegen Gent en Genk en we willen daar met de steun van onze supporters voluit voor de drie punten gaan. We zullen tot de laatste speeldag blijven tonen wat we in onze mars hebben."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws