Real Madrid wint spectaculaire competitiewedstrijd met acht doelpunten

18-02-2018 22:43

Real Madrid heeft zondagavond uitstekende zaken gedaan in de Primera Division. De ploeg van Zinédine Zidane zegevierde met 3-5 tegen Real Betis.

Het begin was goed van Real Madrid. Na elf minuten spelen kopte Marco Asensio de 0-1 binnen, maar in een tijdsbestek van vier minuten incasseerde De Koninklijke twee treffers. In minuut 33 schoot Aissa Mandi de 1-1 binnen, waarna Nacho vier minuten later een eigen doelpunt maakte: 2-1.

Real rechtte de rug en trok de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe. Sergio Ramos kopte vlak na rust de 2-2 snoeihard tegen de touwen, waarna Asensio even later beheerst de 2-3 maakte. De wedstrijd leek beslist toen Cristiano Ronaldo er 2-4 van maakte, maar vijf minuten voor tijd maakte Betis het toch nog spannend met de 3-4. De thuisploeg rook bloed, maar incasseerde in de blessuretijd de beslissende 3-5 van Karim Benzema, die door het Betis-publiek werd uitgefloten.

Real doet niet meer mee om de landstitel, gezien een achterstand van maar liefst veertien punten op koploper FC Barcelona. De ploeg van Zidane lijkt zich voor nu te moeten richten op plek drie. De achterstand op Atlético Madrid is zeven punten.