Wat een comeback: middenvelder scoort na zestien maanden blessureleed

18-02-2018 21:34

Wat een comeback voor Floriano Vanzo bij Waasland-Beveren. De middenvelder maakte een doelpunt bij zijn wederoptreden na zestien maanden blessureleed.

Waasland-Beveren speelt zondagavond op het veld van Excelsior Moeskroen. Een driepunter is een must voor de ploeg van Sven Vermant als ze nog een kans willen maken op een plaats bij de eerste zes.

Vanzo werd twintig minuten na de rust bij een 1-1 tussenstand ingebracht door Vermant. De middenvelder liet er geen gras over groeien. Hij stond amper één minuut op het veld toen de 1-2 op het scorebord zette.

Een heerlijke comeback voor Vanzo, die maar liefst zestien maanden buiten strijd was. De middenvelder speelde zijn laatste wedstrijd op 30 oktober 2016 tegen RSC Anderlecht.