Defour laat zich uit over toekomst na het voetbal: Ik zie het spelletje wel

  Defour laat zich uit over toekomst na het voetbal: "Ik zie het spelletje wel"

  Gepubliceerd: zondag 18 februari 2018 om 20:51zo 18-02-2018 om 20:51

  Hij is nog maar 29 jaar oud, maar Steven Defour is ondanks zijn jonge leeftijd al bezig met zijn toekomst na het voetbal. De middenvelder denkt na wat hij kan doen als hij stopt met voetballen. Trainer worden? Dat zit er volgens hem wel in.

  "Dat kan... Ik zie het spelletje wel, vind ik. Ik weet waarom een ploeg in de problemen komt. Maar trainer zijn, is zwaarder dan speler zijn", lacht hij in Het Laatste Nieuws.

  "Je bent een ganse dag op de club, en je hebt een grote verantwoordelijkheid. Je kunt niet zomaar zeggen: 'En nu heb ik zin in een weekje Marbella'. Als scout zou ik dat wél kunnen, zeker? Ik moet er nog eens goed over nadenken", besluit Defour met de glimlach.

  De middenvelder kan ongetwijfeld nog enkele jaren voetballen. Hij denkt aan een nieuw contract bij Burnley en zou ooit nog graag terugkeren naar België en dan ook liefst KV Mechelen.

  Plaats een reactie

  zondag 18 februari 2018 om 20:57
  Een weekje zin in Marbella? Dat kan hoor steven! Herman van Holsbeeck kan dat in volle transferperiode, dus als trainer moet zoiets binnen de mogelijkheden liggen...althans bij Anderlecht he.
  Vind ik leuk
  dethklok28 +4863
  zondag 18 februari 2018 om 21:01
  Want van holsbeeck is trainer he.
  Je hoort marbella en dadelijk denk je :" yes! Ik kan nog eens wa zagen over van holsbeeck en Anderlecht.
  Da's gelijk een blauw pilletje voor sommigen...
  Vind ik leuk
  zondag 18 februari 2018 om 23:21
  Moet kunnen ja.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws