Vanderhaeghe slaat mea culpa: We waren veel te slap

  Vanderhaeghe slaat mea culpa: "We waren veel te slap"

  Gepubliceerd: zondag 18 februari 2018 om 20:05zo 18-02-2018 om 20:05

  Het werd geen 30 op 30 in eigen huis voor AA Gent. Tegen KV Mechelen raakten de Buffalo's niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Een billijk gelijkspel, zo oordeelt Yves Vanderhaeghe.

  "We wisten vooraf dat KV Mechelen gretig zou zijn", klonk het op zijn persconferentie achteraf. "Wij waren veel te slap in het begin. Als een speler na een inworp veertig meter met de bal aan de voet mag lopen zonder afgestopt te worden, dan geeft dat bedenkingen over onze scherpte. We gingen te weinig in duel."

  Bij de rust stond Gent 0-2 achter. Het kon dat nog omzetten in een 2-2 gelijkspel. "Er moest dus wel iets veranderen in de rust. De tweede helft hadden we volledig onder controle. Yaremchuk had Mechelen nog de doodsteek kunnen toedienen. Na een slechte en een goede eerste helft moet je wel tevreden zijn met een punt”, besluit de coach.

  Plaats een reactie

  zondag 18 februari 2018 om 22:09
  Op voorhand gezegd: let op voor KV! Maar Gent was vroeger zo en is nu nog altijd zo: als het tegen de laatsten van het klassement moet spelen, denken ze dat het vanzelf gaat, en hen kan er niets gebeuren..hallo! : zie ook in Eupen...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws