Club Brugge is gewaarschuwd: Je weet dat je dan problemen krijgt

  Club Brugge is gewaarschuwd: "Je weet dat je dan problemen krijgt"

  Gepubliceerd: zondag 18 februari 2018 om 15:15zo 18-02-2018 om 15:15

  Club Brugge is niet bezig aan zijn beste periode. Het heeft net 7 op 18 gehaald en geeft de concurrentie zo mogelijkheden genoeg om terug te keren. Marc Degryse weet dat Club nog niet moet panikeren, maar Eddy Snelders ziet het slechter in.

  Degryse geeft zijn mening bij Kick Off. "Of Club zich structureel zorgen moet maken? Ik zou dat niet doen. Het spel is nog steeds goed, al vergeten ze wel weer om op het juiste moment de wedstrijd definitief te beslechten. En iedere keer weer twee doelpunten incasseren is te veel. Daar moeten ze zich wel een beetje zorgen over maken, maar voor de rest niet echt."

  Snelders spreekt al hardere taal. "Tegen Genk was het een goede wedstrijd, wat dat betreft moeten ze zich geen zorgen maken. Maar daarvoor zaten er wel enkele mindere wedstrijden tussen. En dan kunnen ze nul ook niet meer houden. Het is al heel lang geleden dat Brugge de nul heeft weten te houden. En je weet sowieso dat wanneer je de nul niet houdt, je problemen gaat krijgen."

  Plaats een reactie

  Lodecol13 +2267
  zondag 18 februari 2018 om 20:05
  Wat is nu t probleem wij spelen goed en hebben problemen zeggen de analisten en vanaf januari gaat het niet meer awel dit zijn de resultaten met nieuwj stonden we 9 en 11 punten voor en nu 11en 14 zo slecht is club Brugge he en maar lullen op tv en op deze site droom verder anti sup en analisten
  [Reactie gewijzigd op zondag 18 februari 2018 om 20:08]
  Vind ik leuk
  zondag 18 februari 2018 om 21:11
  Ja maar drie nieuwe spelers moeten inpassen kost wat doelpunten he , scholtz en mitro vind ik toch goeie verdedigers zulle, toch heel wat beter dan denswil hoe die bezig was maar we betalen nu wat aanpassingsgeld he, maar ik zie dat wel goed komen hoor en voor volgende week ipv nakamba mss vanlerberghe op zijn plaats eens proberen he want is geen pure verdediger hoor, maar wel een goeie verdedigende middenvelder en kan ook doelpunten maken hoor wat je niet kan zeggen van naka of clasie.
  Vind ik leuk
  Lodecol13 +2267
  maandag 19 februari 2018 om 12:46
  Dacht ook aan die oplossing om vanlerberghe een kans te geven
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws