Vermeer ziet grote problemen voor Club: Daar komt het wel op neer

Vermeer ziet grote problemen voor Club: "Daar komt het wel op neer"

18-02-2018 12:00
2

Bij Club Brugge stond de Nederlander Kenneth Vermeer zaterdag opnieuw in doel. Hij moest echter weer twee doelpunten slikken, en dat valt hem zwaar.

Op de officiële website geeft Vermeer aan dat hij erg ontgoocheld is. “Ik dacht dat we gewonnen spel hadden nadat Hans zijn tweede doelpunt van de avond had gescoord. Maar hun tweede penalty zorgde er uiteindelijk voor dat ze alsnog langszij konden komen. Dat was heel zuur voor ons, want ik denk dat we in de tweede helft genoeg kansen gecreëerd hebben om deze wedstrijd met meer dan één doelpunt verschil te winnen."

Aan het spelniveau ligt het zeker niet, vindt de Nederlander. "Net zoals in onze twee voorgaande wedstrijden kan je moeilijk zeggen dat we slecht spelen, maar we maken te weinig doelpunten en krijgen er te veel tegen. Dat is misschien een beetje overdreven, maar daar komt het eigenlijk wel op neer. Ik weet wel dat je er geen punten voor krijgt, maar qua spel denk ik dat we verdienden om deze wedstrijd te winnen."

In de tweede helft misten Wesley en Diaby nog enorme kansen. "In het vervolg moeten we proberen om de wedstrijden sneller te beslissen. Je voelt ook naarmate het einde van de reguliere competitie nadert dat de intensiteit omhoog gaat omdat iedere tegenstander om de een of andere reden punten nodig heeft. Vandaar dat het bijvoorbeeld van groot belang is dat we de komende week de kopjes leeg kunnen maken, want op Standard wacht ons opnieuw een zware opdracht.” 

No Poll