Ryan geniet met volle teugen in Engeland: Doet me denken aan Brugge

Ryan geniet met volle teugen in Engeland: "Doet me denken aan Brugge"

Gepubliceerd: zondag 18 februari 2018 om 11:19zo 18-02-2018 om 11:19

Maty Ryan beleeft een geweldige periode in Engeland momenteel. De Australiër herleeft in Engeland na een moeilijke periode bij Valencia.

"Ik was op het station aan het wachten op een trein richting Londen toen een man me herkende. Hij sprak me aan, schudde mijn hand en bedankte mij voor mijn aandeel in de winst van Brighton & Hove Albion. Hij hield zoveel van die club", klinkt het bij Players Voice.

"Ik hou van de band die ik hier heb met de fans. Ze zingen hier een liedje 'Maty Ryan Soccerroo' en het doet me denken aan de geweldige dagen die ik bij Club Brugge beleefde en de goede relatie die ik daar had met de supporters", aldus de Australiër.

"Zulke gebaren zijn bijzonder mooi voor een voetballer op eender welk moment. Maar voor mij, na mijn moeilijke periode vorig jaar, zijn ze nog veel mooier", aldus de Australiër.

Plaats een reactie

maandag 19 februari 2018 om 00:07
Kwalificatie voor kwartfinale levert dus blijkbaar een duel tegen United op. Herhaling van een legendarische finale begin jaren '80, waar Brighton een replay uit de brand sleepte. Come on you blues.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws