Bayat komt niet meer binnen bij Belgische topclub: Weten zelf wie we willen

  Bayat komt niet meer binnen bij Belgische topclub: "Weten zelf wie we willen"

  zondag 18 februari 2018 om 11:03

  Mogi Bayat is zonder twijfel de belangrijkste makelaar in ons land. De zakenman heeft een grote invloed bij onder meer AA Gent, RSC Anderlecht en Charleroi. Bij één topclub moet hij echter niet proberen: KRC Genk.

  Zo vertelt ex-CEO Patrick Janssens dat Bayat amper nog betrokken wordt bij deals van Genk. "De grootste makelaar van het moment, Mogi Bayat, is me komen zeggen dat hij bij KRC Genk niet meer moet aankloppen met zijn catalogus vol spelers. Want wij weten zelf wie we willen. En als we een speler van hem willen, zullen we zelf wel bellen", zegt de ex-CEO van Genk aan Het Belang van Limburg.

  Janssens ziet bij andere clubs echter dat makelaars wel belangrijk zijn. "En er zijn zeker nog enkele clubs waar makelaars het sportieve beleid uitmaken. Daarom is het belangrijk dat je als club sterk investeert in de scouting en sportieve leiding. Zo ben je minder afhankelijk van makelaars", klinkt het.

  "Het feit op zichzelf dat makelaars geld verdienen in voetbal vind ik niet meer dan normaal. Dat is ook zo als je een huis gaat kopen. Maar als je een huis koopt, moet je een alternatief achter de hand hebben en niet al je eieren bij één makelaar in het mandje leggen", aldus Janssens.

  Plaats een reactie

  Lupo +426
  zondag 18 februari 2018 om 11:11
  Heeft Janssens een bijverdienste bij Voetbalprimeur ?
  Vind ik leuk
  Toca +30692
  zondag 18 februari 2018 om 11:15
  Moet ik hier nu een sos gelijk geven ?? Waar gaan we naartoe
  Vind ik leuk
  Dirk H +2807
  zondag 18 februari 2018 om 11:34
  Nee ge moet ts de regels lezen. Janssens kon zelf geen zwart geld in zijn zakken steken
  Vind ik leuk
  Toca +30692
  zondag 18 februari 2018 om 11:41
  Dan trek ik mijn woorden terug ;-)
  Vind ik leuk
  SD +7997
  zondag 18 februari 2018 om 11:46
  Alle aantigingen aan zijn adres ten spijt heeft Janssens dik gelijk. Bayat bepaalt inderdaad het beleid bij bepaalde clubs en dat is niet goed behalve voor zijn persoonlijke rijkdom.
  Vind ik leuk
  Prpldynmt +4814
  zondag 18 februari 2018 om 11:48
  Ongelooflijk ... sinds wanneer is Genk een topploeg?
  Vind ik leuk
  freejazz +361
  zondag 18 februari 2018 om 12:22
  Sinds we de laatste maanden Anderlecht bezig hebben gezien
  Vind ik leuk
  Prpldynmt +4814
  zondag 18 februari 2018 om 13:03
  Inderdaad, het gaat van kwaad naar erger en de bodem is nog niet bereikt. Achja, het kan niet elk jaar prijs zijn he. Anderen moeten er 11 jaar op wachten of mogen al blij zijn dat ze play-off 1 halen.
  Vind ik leuk
  firedwarf +2930
  zondag 18 februari 2018 om 19:44
  bayat komt er bij genk niet meer in! ndongola en mata lachen hun tanden bloot...
  Vind ik leuk
  JODES +578
  zondag 18 februari 2018 om 23:03
  1 woord hiervoor : bullshit! Kijk, ik ben een gewone sterveling en heb in heel mijn leven al 3 eigendommen verkocht (voor alle duidelijkheid, gewoon ons woonhuis verkocht en een ander aangekocht) en heb dit nog nooit met een makelaar gedaan. Gewoon van hand tot hand en via een notaris. Deze laatste wordt, voor het grootste deel binnen barema's, betaald om toe te zien op dat de transactie correct verloopt. Mijn telefoon stond wel steeds roodgloeiend van de immokantoren die voor mij de perfecte koper gingen vinden... Nooit heb ik dit gedaan en hierbij heb ik heel wat geld bespaard... Mijn punt is, er zijn helemaal geen makelaars of makelaarskantoren nodig als je jezelf een beetje informeert! Makelaars hebben ZELF een markt gecreeerd voor ZICHZELF en doen nu iedereen geloven dat het niet anders meer kan... Mijn gedacht...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Bayat komt niet meer binnen bij Belgische topclub: "Weten zelf wie we willen"