'Furieuze Mourinho maakte United-duo met de grond gelijk na nederlaag'

  'Furieuze Mourinho maakte United-duo met de grond gelijk na nederlaag'

  Gepubliceerd: zondag 18 februari 2018 om 10:00zo 18-02-2018 om 10:00

  José Mourinho had vorig weekend na de 1-0 competitienederlaag bij Newcastle United een aanvaring met Paul Pogba en Phil Jones. Een furieuze Manchester United-manager haalde in de kleedkamer verbaal uit naar zijn twee spelers.

  Althans, dat beweert The Sun. De boulevardkrant speculeert dat de twee om die reden ontbraken in het FA Cup-duel met Huddersfield Town zaterdag. Pogba kampte met een vermeende blessure, terwijl ook Jones zichzelf niet fit verklaarde. Mourinho reageerde kortaf op de absentie van de Franse recordaankoop. "Ik weet het niet en het kan me niets schelen", zei de Portugees.

  Mourinho verweet Pogba te gemakzuchtig te zijn na het duel met Newcastle. De middenvelder werd een minuut na de goal van Matt Richie naar de kant gehaald. Eerder schreef L'Equipe al over de onvrede van Pogba, die zelfs spijt zou hebben van zijn terugkeer naar Old Trafford. Ook Jones zou in de clinch liggen met de flamboyante oefenmeester.

  "Mourinho was furieus", zegt een bron binnen Newcastle tegen The Sun. "Iedereen kon hem horen schreeuwen tegen Pogba en Jones." Na de 2-0 nederlaag tegen Tottenham Hotspur zou Mourinho al gebotst zijn met Anthony Martial.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws