'Spurs moet zich zorgen maken om Real, hij is van hetzelfde niveau als Messi'

  'Spurs moet zich zorgen maken om Real, hij is van hetzelfde niveau als Messi'

  Gepubliceerd: zaterdag 17 februari 2018 om 17:34za 17-02-2018 om 17:34

  Tottenham Hotspur moet alvast vrezen voor een zomers bod van Real Madrid op Harry Kane. Dat stellen voormalig Arsenal-spelers Paul Merson en Charlie Nicholas. Zij vinden de 24-jarige Engelsman een klasse beter dan Karim Benzema.

  Volgens Merson is Kane zelfs de beste spits ter wereld. "Ik zou mij  zorgen maken als ik Tottenham was, want het geld regeert. 225 miljoen of zelfs 180 miljoen, is heel veel geld", zegt hij bij Sky Sports. "Ik kan me niet voorstellen dat Real Madrid het niet gaat proberen in de zomer voor 170 tot 225 miljoen."

  "Hoe kan het dat Benzema nog voor Real Madrid speelt?", vervolgt Merson. "Hij is niet van hetzelfde niveau als Kane. Ze staan mijlenver achter op Barcelona en hebben een nieuwe spits nodig." Nicholas gaat nog een stapje verder. "We beginnen te denken dat hij van hetzelfde niveau als Messi is en waarschijnlijk is dat ook zo."

  "Het lijkt hem zo weinig moeite te kosten. De verschillende manieren waarop hij scoort is indrukwekkend voor een spits", besluit Nicholas.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws