JPL-spelers mogen hopen, Martinez ziet potentiële Rode Duivels in onze competitie

  JPL-spelers mogen hopen, Martinez ziet potentiële Rode Duivels in onze competitie

  Gepubliceerd: zaterdag 17 februari 2018 om 16:50za 17-02-2018 om 16:50

  De Rode Duivels en Roberto Martinez zijn bezig aan de laatste voorbereidingsmaanden voor het WK. Eerst wacht er op dinsdag 27 maart nog een oefenwedstrijd tegen Saudi-Arabië. Daar zouden we weleens een paar nieuwe namen te zien krijgen.

  De bondscoach wil nog niet in zijn kaarten laten kijken, maar denkt dat er toch wat veranderingen zullen gebeuren. Enkele spelers uit de vaderlandse competitie kunnen daar ook van profiteren.

  "Ik kan wel zeggen dat ik een aantal jonge Belgische spelers uit de Belgische competitie volg", klinkt het tegenover Sporza. "Misschien krijgen 1 of 2 van die jongens hun kans in de selectie voor Saudi-Arabië. Maar verwacht zeker geen grote of drastische veranderingen", zegt hij.

  Enthousiasme en euforie
  Dat Saudi-Arabië de tegenstander is, stemt hem ook tevreden. "Na de kwalificatie voor de Wereldbeker drijft Saudi-Arabië op enthousiasme en bijna euforie. Dat is goed, want tegen Panama en Tunesië, twee van onze opponenten op het WK, zullen we datzelfde gevoel ervaren."

  "Tegelijkertijd is deze oefeninterland de aanzet voor de échte WK-voorbereiding in mei. Stilaan breekt ook de periode aan waarin we de 23 WK-spelers moeten selecteren. Het zijn belangrijke tijden."

  Plaats een reactie

  Makke53 +346
  zaterdag 17 februari 2018 om 19:21
  Zeker bij RSCA gaan kijken da lopen de lichte in trossen rond!
  Vind ik leuk
  zaterdag 17 februari 2018 om 21:29
  Kums, Sels en Dendoncker zeker in de gaten houden. En Deschacht hoort er ook zeker bij :D
  Vind ik leuk
  vanhimst +1047
  zaterdag 17 februari 2018 om 22:42
  heb daarstraks in het sportnieuws dit vernomen : Martinez laat weten dat defour eventueel nog mee kan naar het WK , die is reeds een tijd geleden geopereerd en is nog niet begonnen aan de revalidatie en tegen dat het WK gebint heeft hij dan 6 maanden niet aan matchen deelgenomen vraag me af wat die dan gaat doen op het WK , de hoop vergroten
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws