Het voetbal heeft een slechte naam, je wordt er manisch-depressief van

  "Het voetbal heeft een slechte naam, je wordt er manisch-depressief van"

  Gepubliceerd: zaterdag 17 februari 2018 om 13:18za 17-02-2018 om 13:18

  Patrick Janssens werd vorige week buitengewerkt bij KRC Genk. De Antwerpenaar was aan de slag als CEO van de club, maar het botste meer dan het klikte met de supporters. Echt geamuseerd heeft Janssens zich niet de voorbije maanden en jaren.

  "Het ontspannende element voor supporters is er helemaal niet voor wie er werkt", lucht de oud-burgemeester zijn hart bij Het Nieuwsblad. "Dat zal Herman Van Holsbeeck, Michel Louwagie of gelijk welke clubmanager beamen. Van het voetbal word je manisch- depressief."

  "Ik heb in de voorbije drieënhalf jaar misschien één keer hetzelfde euforische gevoel gehad als een supporter. Dat was de 1/8ste finale van de Europa League op Gent. Mooi voetbal, fijne avond, veel volk en een topresultaat. Maar dat soort momenten heb ik jammer genoeg te weinig meegemaakt", beklaagt hij zich.

  In zijn periode als directeur bij Genk probeerde Janssens zich zo ver mogelijk weg te houden van alle negatieve randpraktijken. "Het voetbal heeft een slechte naam. Denk maar aan enkele makelaars die gigantische sommen verdienen. Heb je in die jaren bij Genk rare dingen gezien?", vraagt hij zich openlijk af.

  Poll

  Moet het imago van het voetbal omhoog?

  (89 stemmen)

  Plaats een reactie

  Dirk H +3116
  zaterdag 17 februari 2018 om 14:46
  Onze rooie linkse rakker begint sebiet weer te bleiten en moet hij getroost worden door Gene Bervoets zoals toen hij niet meer verkozen werd als burgemeester ... zielig figuur
  Vind ik leuk
  Uncle Fester +2183
  zaterdag 17 februari 2018 om 15:36
  Wat een belachelijke uitspraak zeg... en dat VP zoiets in een kop zet...

  Leven met een bi-polaire stoornis (wat die domme zak Janssens dus manisch depressief noemt) heeft een enorme impact op het leven van de patiënt en zijn of haar omgeving. De ziekte is ongeneeslijk en slechts met (zeer) zware medicijnen kunnen symptomen enigszins onder controle gehouden worden.

  Dus, redactie: graag wat meer respect voor mensen die met deze ongeneeslijke ziekte moeten leven (waaronder ikzelf).
  Vind ik leuk
  GT8 +566
  zaterdag 17 februari 2018 om 15:41
  Kan die niet gewoon zwijgen over voetbal en terug gaan liegen in de politiek? Nutteloos mens.
  Vind ik leuk
  BVDS +1173
  zaterdag 17 februari 2018 om 16:57
  Het voetbal heeft een slechte naam?
  En dat zijn woorden van iemand die een spa-verleden heeft.
  Nee, Janssen, uw doortocht in het voetbal was een smet op het voetbal.
  Dat ritselaars zoals gij daar een topfunctie kunnen afdwingen, dat Genk u als politiek glijmiddel moest betalen, dat geeft het voetbal een slechte naam.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws