'Arsenal wacht flinke operatie: Wenger trekt 106 miljoen uit voor twee aanvallers'

  'Arsenal wacht flinke operatie: Wenger trekt 106 miljoen uit voor twee aanvallers'

  Gepubliceerd: zaterdag 17 februari 2018 om 13:11za 17-02-2018 om 13:11

  De Engelse boulevardkranten zijn er inmiddels uit wat de plannen zijn van Arsenal op de zomerse transfermarkt. Timo Werner, Nabil Fekir en Jonny Evans moeten de overstap maken naar het Emirates Stadium.

  Vooral voor Werner dreigt de nodige concurrentie. De Duitse aanvaller van RB Leipzig staat ook in de belangstelling van Chelsea, Manchester United en Liverpool, weet The Sun. Daarnaast houden Real Madrid en Atlético Madrid hem in de gaten. Werner, die een nieuw contractvoorstel van zijn club heeft afgeslagen, moet zo'n 56 miljoen euro kosten.

  Dat schrikt Arsenal-manager Arsène Wenger niet af. Le Professeur is zelfs bereid om ook voor Fekir de portemonnee te trekken. De smaakmaker van Olympique Lyon is het belangrijkste doelwit komende zomer, meldt The Daily Mail. Hij heeft een prijskaartje van vijftig miljoen. The Gunners hopen al voor het WK in Rusland een akkoord te bereiken over een transfer.

  Wenger wil daarnaast de defensie van vers bloed voorzien. Hij heeft er alle vertrouwen in dat Jonny Evens voor 28 miljoen overkomt van West Bromwich Albion. Arsenal zag de komst van de Engelse verdediger vorige maand nog afketsen.

  Poll

  Wie zou de beste aankoop zijn voor Arsenal?

  (114 stemmen)

  Plaats een reactie

  maandag 19 februari 2018 om 07:19
  nog een aanvaller....
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws