'Real zet hoog in en droomt van aanval Neymar-Ronaldo; PSG stoorzender'

  'Real zet hoog in en droomt van aanval Neymar-Ronaldo; PSG stoorzender'

  Gepubliceerd: zaterdag 17 februari 2018 om 12:25za 17-02-2018 om 12:25

  Neymar is er na het Champions League-duel tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain zeker van dat zijn toekomst in de Spaanse hoofdstad ligt. De Braziliaan kreeg woensdag een warm onthaal in het Estadio Santiago Bernabéu.

  Volgens Marca nam die ontvangst het laatste restje twijfel weg bij Neymar, die een verleden heeft bij aartsrivaal FC Barcelona. Real Madrid wil hem dolgraag hebben en zal vermoedelijk komende zomer al een poging wagen. De verwachting is echter dat de 26-jarige aanvaller nog een jaar geduld moet hebben. Voor PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaifi is het inmiddels een principekwestie.

  De Qatarees wil geen afbreuk doen aan het project waarmee hij bezig is bij PSG. Daardoor kan geen enkel bedrag hem vermurwen. De Parijzenaars toonden eerder interesse in Cristiano Ronaldo, maar de kans lijkt klein dat hij in een deal wordt betrokken. Sterker nog, bij Real Madrid dromen ze van een voorhoede met de Portugees én Neymar.

  Beide sterspelers zouden ervoor openstaan om de krachten te bundelen. De vraag is dus of dat er deze zomer al van komt. Op 6 maart staan ze in ieder geval nog tegenover elkaar in de return in de achtste finale van de Champions League.

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +15589
  zaterdag 17 februari 2018 om 12:38
  Hoe dat je het in je hoofd haalt om die kwal naar je club te halen. Heeft een absolute nieuwe dimensie gegeven aan het woord egoïst.

  Hij staat symbool voor alles wat ik veracht aan de moderne maatschappij. Hij heeft alleen het geluk dat hij uitzonderlijk goed kan voetballen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws