'De supporters weten dat het waar is, Genk heeft een cinemapubliek'

  'De supporters weten dat het waar is, Genk heeft een cinemapubliek'

  Gepubliceerd: zaterdag 17 februari 2018 om 11:03za 17-02-2018 om 11:03

  Patrick Janssens verraste enkele weken geleden met een bijzondere uitspraak over 'zijn' supporters. Volgens hem moesten de Genkfans het voorbeeld van de KV Mechelen-supporters volgen. Daar blikt hij nu even op terug.

  "Als je kijkt naar de manier waarop een club zoals KV Mechelen, die laatste staat, door hun supporters worden gesteund... ik denk dat elke club in Vlaanderen daar jaloers op is", klonk het begin februari bij TV Limburg.

  De supporters van Genk namen hem zijn uitspraak niet in dank af. Veel mensen wilden hem dan ook ontslagen zien worden. Dat is uiteindelijk gebeurd, maar volgens Janssens was dat niet de doodsteek. "Nee, want de beslissing was toen al gevallen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

  "Ik geef toe dat ik de uitspraak niet had mogen doen, maar de supporters van Genk weten dat het waar is. De harde kern heeft vaak genoeg tegenover mij geklaagd dat Genk een cinemapubliek heeft", blikt hij nog terug op die uitspraak.

  Lees ook: Janssens in de clinch met Genk-supporters: "Kijk eens naar KV Mechelen"

  Poll

  Heeft Genk een cinemapubliek?

  (520 stemmen)

  Plaats een reactie

  Genkie1 +15
  zaterdag 17 februari 2018 om 12:16
  We kunnen dan wel cinemasupporters zijn maar voor Janssens is de film al gedaan!!!
  Vind ik leuk
  firedwarf +3221
  zaterdag 17 februari 2018 om 14:22
  Is dat niet ergens logisch als alle sfeer dankzij dit bestuur met jou op kop rat haast verbannen is naar de spionkop? Eerst alles verbieden, vervolgens klagen dat het een cinema publiek is... Kruip onder de diepste steen in de schelde en blaas uw laatste adem uit vuile rat...
  Vind ik leuk
  Bart1999 +1449
  zondag 18 februari 2018 om 00:11
  Oud nieuws
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws