Volgend seizoen weer een derby in 1A? Nu is het onze ambitie om te promoveren

  Volgend seizoen weer een derby in 1A? "Nu is het onze ambitie om te promoveren"

  Gepubliceerd: vrijdag 16 februari 2018 om 17:34vr 16-02-2018 om 17:34

  De spanning in het tweede periodekampioenschap in 1B is een beetje weg. Cercle Brugge heeft in twee wedstrijden genoeg aan één punt om straks de dubbele finale tegen Beerschot-Wilrijk te spelen. In Brugge vindt men dat niet erg. Daar is de ambitie groot. Dat bevestigt voorzitter Frans Schotte bij Sporza. 

  Cercle Brugge werkt ondertussen al een tijdje samen met Monaco. Het lijkt de redding van de ploeg te zijn. "We krijgen heel veel respect om onze eigen waarden door te trekken", aldus Schotte. "We zijn nog altijd een familiale club en we zien het aantal supporters toenemen."

  Hebben we volgend seizoen weer een Brugse derby in de Jupiler Pro League? "Nu is het onze ambitie om te promoveren, want dat is ook de reden waarom Monaco geïnvesteerd heeft. Hopelijk halen we de periodetitel, maar dan moeten we de dubbele confrontatie met Beerschot-Wilrijk nog winnen."

  "We bekijken het stap per stap. We zijn sportief op de goede weg met een betere omkadering en betere spelers. In 1A willen we een stabiele middenmoter worden, maar we zijn er nog niet."

  Poll

  Wie promoveert?

  (135 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws