Sa Pinto blikt vooruit op Charleroi en houdt rekenmachine nog even op zak

  Sa Pinto blikt vooruit op Charleroi en houdt rekenmachine nog even op zak

  Gepubliceerd: vrijdag 16 februari 2018 om 17:15vr 16-02-2018 om 17:15

  Standard droomt nog altijd van Play-Off 1. De Rouches mogen in de reguliere competitie eigenlijk geen steek meer laten vallen. Zondag trekt Standard naar Charleroi. Vrijdag blikte Ricardo Sa Pinto vooruit op de Waalse derby.

  Standard staat momenteel achtste in de stand. Het telt amper één punt minder dan Antwerp, dat zesde staat. Maar Sa Pinto beweert dat hij nog niet bezig is met de cijfertjes. Zijn rekenmachine houdt hij op zak. "We spelen nog vier finales. We hebben geen tijd meer te verliezen, maar we denken niet aan een bepaald aantal punten. Elke match gaan we vechten voor de drie punten", aldus de trainer van Standard.

  Charleroi – Standard is altijd iets bijzonders. Dat beseft ook Sa Pinto. "Dit soort wedstrijden is fantastisch voor de spelers. Het heeft een sentimentele waarde, de druk is er en het is een belangrijke match voor de fans. De details zullen het verschil maken zondag. Ze spelen thuis, dus ze gaan druk zetten. Het is aan ons om kansen te creëren als we de bal hebben."

  Poll

  Wat verwacht je van de wedstrijd?

  (134 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws