Nagelbijten voor Zulte Waregem: Hopelijk is hij zaterdag niet in vorm

  Nagelbijten voor Zulte Waregem: "Hopelijk is hij zaterdag niet in vorm"

  Gepubliceerd: vrijdag 16 februari 2018 om 15:45vr 16-02-2018 om 15:45

  Zulte Waregem gaat misschien een lastige avond tegemoet, want het moet het opnemen tegen het Eupen van Mbaye Leye. Voorzitter Carl Ballière hoopt dat de ex-speler van Zulte Waregem geen revanche komt nemen.

  Het vertrek van Leye bij Zulte Waregem verliep niet al te proper. De Senegalees weigerde nog te spelen voor de troepen van Francky Dury, naar verluidt omdat hij na zijn carrière in de stap opgenomen wilde worden. Toen dat onmogelijk bleek, koos hij om voor Eupen te gaan spelen.

  Ballière vertelt in Het Laatste Nieuws dat Leye wel gemist wordt. "Het vertrek van Mbaye is een omgedraaide bladzijde. Persoonlijk vind ik het nog altijd jammer dat hij weg is - de voorbije maanden hadden we hem soms goed kunnen gebruiken. Het verwonderde mij dan ook niet dat hij het goed doet in Eupen."

  "Waarschijnlijk zal het voor hem wel speciaal voelen om terug in Waregem te staan. Zeker in zo'n belangrijke wedstrijd. (lacht) Maar hopelijk is hij niet té veel in vorm, want bij winst zijn wij definitief gered."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws