Batshuayi na nieuwe knalprestatie: Elke week scoren voor de gele muur

Batshuayi na nieuwe knalprestatie: "Elke week scoren voor de gele muur"

15-02-2018 22:16
1

Michy Batshuayi kent een fantastische start bij Borussia Dortmund. Onze landgenoot scoorde tijdens zijn eerste drie matchen al vijf doelpunten. Ook in de Europa League tegen Atalanta was Batshuayi opnieuw beslissend voor zijn Duitse werkgever.

De aanvaller stuwde zijn team met twee doelpunten naar een 3-2 overwinning. "Ik ben heel tevreden, want Atalanta is een sterke ploeg. Ze hebben al heel goede resultaten geboekt. Maar we hebben de wedstrijd van vandaag heel goed voorbereid en we zijn heel tevreden met deze zege", vertelde de Rode Duivel voor de camera van Sporza.

Batshuayi lijkt alvast goed ingeburgerd bij Borussia. "Ik krijg hier veel vertrouwen. Bij Chelsea had ik wat moeilijkheden, maar hier beleef ik weer plezier met mijn ploegmaats. Bovendien zijn de supporters geweldig. Ik heb echt zin om elke week te scoren voor de gele muur."

De aanvaller hoopt zijn goede vorm vast te houden tot het WK van volgende zomer in Rusland. "Er is veel concurrentie bij de Rode Duivels, maar ik ben gemotiveerd om me te tonen aan de bondscoach. Daarom ben ik naar Dortmund gekomen. Hier zit ik perfect want ik krijg opnieuw veel vertrouwen", besloot Batshuayi.

Lees ook: GOAL! Batshuayi houdt zijn bloedvorm aan met héérlijk doelpunt
Lees ook: GOAL! Batshuayi is niet te stoppen en maakt ook de winning goal