'Club Brugge-huurling doet het uitstekend en droomt van zomertransfer'

'Club Brugge-huurling doet het uitstekend en droomt van zomertransfer'

15-02-2018 20:00
1

Club Brugge heeft dit seizoen heel wat spelers rondlopen bij buitenlandse clubs, en dat geldt ook voor Tomas Pina. Die Spanjaard is na een lastige periode weer helemaal boven water gekomen. Hij heeft een basisplaats bij Alaves en droomt van een langer verblijf.

El Correa wijdt een erg lovend artikel aan de Spanjaard, die een 'sterkhouder' wordt genoemd bij Alaves. Er gaan dan ook al stemmen op om hem langer te houden. Pina hoopt dat dat kan doorgaan. "Ik zou hier zeker willen doorgaan", vertelt hij. "Misschien is het wat vroeg om te zeggen, omdat we nog bezig zijn aan de competitie en ons doel nog niet hebben bereikt. Maar ik kan zeggen dat ik me heel comfortabel voel in de stad én de club."

Eén mogelijke reden om nog te twijfelen is dat Alaves mathematisch nog niet zeker is van het behoud. Het staat momenteel op een zestiende plaats in de Primera Division. Bij Club Brugge heeft de 30-jarige Spanjaard nog een contract tot 2020. Club krijgt op deze manier de kans om nog een mooie transfersom te krijgen voor Pina, want hij lijkt sowieso geen toekomst te hebben in het Jan Breydelstadion.