Barcelona? Ik weet het niet. Misschien wil Paris Saint-Germain me wel verkopen

"Barcelona? Ik weet het niet. Misschien wil Paris Saint-Germain me wel verkopen"

15-02-2018 14:43
1

Marco Verratti werd na afloop van het duel met Real Madrid gevraagd of een transfer naar FC Barcelona nog steeds tot de mogelijkheden behoort. De middenvelder van Paris Saint-Germain wordt al enige tijd gelinkt aan een transfer naar Catalonië. Verratti benadrukt echter dat hij het naar zijn zin heeft in Frankrijk.

"Barcelona? Ik weet het niet, ik ben gelukkig in Parijs", reageert de Italiaan in gesprek met Premium Sport. "Ik geloof in dit project en hoop hier nog lang te blijven. Misschien wil PSG me wel verkopen, maar we zien het vanzelf."

Met PSG hoopt Verratti zo ver mogelijk te komen in de Champions League. Woensdag werd er in de achtste finale van het miljardenbal achter met 3-1 verloren van Real Madrid, waardoor plaatsing voor de volgende ronde een loodzware opgave wordt. "We hebben nog steeds een goede kans en moeten thuis veel zelfvertrouwen hebben. We hebben in het verleden al twee keer gezien dat teams tegen ons zijn teruggekomen, dus dat kunnen wij ook. We zijn teleurgesteld, maar er komt nog een wedstrijd aan."