Start Coucke carrousel? 'Beweging bij Anderlecht, Antwerp, Roeselare en Oostende'

Start Coucke carrousel? 'Beweging bij Anderlecht, Antwerp, Roeselare en Oostende'

15-02-2018 08:28
7

Het Belgische voetbal kan er op bestuurlijk vlak binnenkort helemaal anders uitzien. De reden? Marc Coucke die naar Anderlecht trekt en de bal aan het rollen kan/gaat brengen volgens Het Nieuwsblad.

Bij RSC Anderlecht is Herman Van Holsbeeck al jaren de manager van de club. Daar kan door de komst van Coucke verandering in komen. Het is geen geheim meer dat Coucke Luc Devroe met zich mee gaat brengen. Van Holsbeeck moet daardoor meer dan waarschijnlijk plaatsmaken voor Devroe.

Van Holsbeeck kan op zijn beurt dan weer op interesse rekenen van Antwerp. Op de Bosuil moet Sven Jaecques volgens de krant daardoor vrezen voor zijn job. Toch is er ook goed nieuws voor de rechterhand van Luciano D’Onofrio. Jaecques zou naar Oostende kunnen. Daar is Peter Callant de nieuwe baas. Hij is sponsor bij Oostende en bij … Antwerp. Hij kent Jaecques dus ook.

Vriendendienst
Voor Jaecques is er nog een ander optie, Roeselare. Johan Plancke verricht daar momenteel goed werk, maar hij wordt ook gelinkt aan KV Oostende. Hij is namelijk een goede vriend van … Luc Devroe. In Het Nieuwsblad reageerde Plancke kort. "Ik kreeg nog geen vraag van Oostende, maar ben wel gecharmeerd dat mijn naam er valt."

Lees ook: Nog een verhuis van Oostende naar Anderlecht? 'Hulpje van De Wever onderweg'