Blauw-zwart moet Standard dankbaar zijn: “Club Brugge zal vruchten plukken”

Blauw-zwart moet Standard dankbaar zijn: “Club Brugge zal vruchten plukken”

15-02-2018 07:14
1

Tijdens de afgelopen transferperiode kocht Club Brugge gretig in. Onder meer Alexander Scholz kwam naar het Jan Breydelstadion. De verdediger gelooft rotsvast in zijn eigen kwaliteiten.

Bij Standard speelde Scholz de afgelopen maanden lang niet altijd de eerste viool. Veel mensen stelden zich dus vragen toen Club Brugge de Deen liet tekenen. Volgens Scholz is dat onterecht. "Je kan iemand naast de ploeg zetten en soms nog gebruiken, maar je kan ook iemand volledig aan de kant schuiven. Niets kreeg ik nog, behalve die ene match tegen Eupen in januari. Ik wist dat mijn tijd bij Standard voorbij was", stelt hij in Het Nieuwsblad.

Scholz is van mening dat Club Brugge eigenlijk Standard dankbaar moet zijn. "Standard heeft mij sterker gemaakt, maar nu zal Club Brugge de vruchten daarvan plukken. Je ziet het zo vaak: jongens die Standard verlaten en plots veel volwassener, rijper en sterker zijn. Weet je, toen ik van Lokeren naar Standard ging, was ik misschien niet zo goed als iedereen dacht. En nu ben ik misschien beter dan de mensen denken."