'Ik heb geen band meer met Real Madrid. Ik zou zelfs bij Barcelona kunnen spelen'

'Ik heb geen band meer met Real Madrid. Ik zou zelfs bij Barcelona kunnen spelen'

Gepubliceerd: woensdag 14 februari 2018 om 09:45wo 14-02-2018 om 09:45

Angel di Maria wacht woensdagavond een pikant Champions League-treffen. De Argentijnse linkspoot gaat het op zijn verjaardag met Paris Saint-Germain opnemen tegen Real Madrid, de club waar hij vier seizoenen lang actief was.

De Argentijn bewaart een vervelende nasmaak aan zijn vertrek bij De Koninklijke, die hij in 2014 verruilde voor Manchester United. "Ik kreeg op de dag van de WK-finale in 2014 een brief van Real Madrid. Daarin stond dat de Argentijnse bond verantwoordelijk zou zijn als er iets met me zou gebeuren in de finale (Di Maria was in de kwartfinale tegen België geblesseerd uitgevallen en zou de finale uiteindelijk niet spelen, red.). Ik heb die brief wel gelezen, maar daarna meteen verscheurd", vertelt hij aan het Franse So Foot.

Sindsdien is zijn relatie met Real Madrid bekoeld. "Ik heb geen band meer met Real Madrid, omdat ik er inmiddels al zo lang weg ben. Ik zou er zelfs geen enkel probleem mee hebben om voor FC Barcelona te spelen, integendeel. De enige club waarvoor ik nooit zou kunnen spelen, is Newell's Old Boys, omdat ik ben opgegroeid bij Rosario Central."

Lees ook: 'Dichtbij een overgang naar Barça, maar het ketste op het laatste moment af'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws