Ronaldo versus Neymar! Verhoogde odds voor deze heerlijke CL-topper!

Ronaldo versus Neymar! Verhoogde odds voor deze heerlijke CL-topper!

14-02-2018 19:00

De Champions League ontwaakt deze week ein-de-lijk uit zijn winterslaap en we kunnen ons meteen opmaken voor een topaffiche! In het Estadio Santiago Bernabeu nemen Real Madrid en Paris Saint-Germain het tegen elkaar op. Een wedstrijd waar de hele wedstrijd naar uitkijkt. Een wedstrijd waar je dankzij Ladbrokes ook heel wat geld mee kan verdienen!

SPEEL MEE! PSG haalt het van De Koninklijke voor 10 keer je inzet! KLIK HIER!

Van Real Madrid is bekend dat het in zijn minste fase onder trainer Zinedine Zidane zit. In La Liga heeft Real 17 punten achterstand op koploper Barcelona en in de Copa del Rey hebben de Madrilenen ook geen potten kunnen breken. In eigen stadion kent Real de laatste weken zijn meeste problemen: slechts 2 van zijn laatste 6 thuisduels wist de Koninklijke te winnen.

PSG lijkt dé te kloppen ploeg te zijn in de CL. De poulefase kwam het zonder enig probleem door en daarin wist het een recordaantal van 25 doelpunten te maken. In de Ligue 1 heeft Paris de touwtjes ook strak in handen, aangezien het 12 punten los is van de nummer 2. Het mag geen verrassing heten dat PSG 14 van zijn laatste 15 wedstrijden en 9 van zijn laatste 10 uitduels won. In 7 van deze 10 confrontaties buitenshuis scoorde PSG minimaal 2 keer en wij zien de Parijzenaars dit ook doen in Madrid.

Dat PSG zo goed bezig is, lijkt de bookmaker ontgaan te zijn. Momenteel staat een odd van PSG nog op 3,00. Die zal nog gigantisch dalen naarmate de dag vordert. Maar dankzij Ladbrokes hebben we ook een speciale promotie klaar. Nieuwe spelers krijgen maar liefst 10(!) keer hun inzet bij winst van PSG. Speel zeker mee!

Match facts:

  • Real won slechts 2 van zijn laatste 6 thuisduels.
  • Cristiano Ronaldo scoorde 9 keer dit CL-seizoen.
  • In 18 van de laatste 19 CL-duels van Real vielen meer dan 2.5 goals.
  • In de laatste 5 duels van Real scoorden beide ploegen.
  • PSG won 14 van zijn laatste 15 duels.
  • PSG won 9 van zijn laatste 10 uitduels.
  • PSG scoorde in 7 van zijn laatste 10 uitduels minimaal 2 keer.
  • In de laatste 13 CL-duels van PSG vielen meer dan 2.5 goals.


SPEEL MEE! PSG haalt het van De Koninklijke voor 10 keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe speel je mee:
Klik op één van de links in het artikel;
Open een rekening bij de bookmaker;
Stort minstens €10 op je rekening;
Zet in op de wedstrijd!