Spits uit de Jupiler Pro League kan Liverpool bekoren: Zeer tevreden

Spits uit de Jupiler Pro League kan Liverpool bekoren: "Zeer tevreden"

13-02-2018 22:03

Liverpool stuurt de laatste weken steeds vaker een mannetje naar onze competitie. Het hoopt een nieuwe parel te vinden in onze competitie. Maar mogelijk heeft het al eentje op de loonlijst staan.

Zo krijgt men bij Moeskroen wel vaker een scout van Liverpool over de vloer. Die bekijkt dan Taiwo Awoniyi uitvoerig, de spits die door de Engelse club wordt uitgeleend aan Moeskroen. Hij maakte al heel wat indruk op The Reds.

"We zijn zeer tevreden over zijn prestaties. Bij Moeskroen willen we hem technisch en tactisch zien evolueren. Het is een speler met een goede mentaliteit en hij speelt in 90% van de wedstrijden", zegt Julian Ward, de man die alle uitgeleende spelers opvolgt.

"Of hij klaar is voor de Premier League? We verkiezen om geduld te hebben met onze jonge uitgeleende spelers. De Belgische competitie is perfect voor hem", klinkt het in La Capitale.

Zijn sterke prestaties kunnen ook nog andere gevolgen hebben. Zo hoopt Liverpool dat hij snel een international wordt. "Nigeria speelt tegen Servië in Londen (in maart) en ik hoop dat hij er zal bij zijn", besluit Ward.