Pluim op eigen hoed: Ik heb spelers op juiste positie gezet

Pluim op eigen hoed: "Ik heb spelers op juiste positie gezet"

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018 om 17:11di 13-02-2018 om 17:11

Onder Yannis Anastasiou was KV Kortrijk een ploeg op de dool. Onder Glen De Boeck is dat helemaal anders. De Kerels maken nog altijd kans op Play-Off 1. Bij Extra Time legde De Boeck uit wat er achter de metamorfose zit.   

Volgens De Boeck is het succes van Kortrijk niet raar. "Dit is de beste groep die ik al ter beschikking had, zowel qua mentaliteit als kwaliteit."

Maar waar verschilt De Boeck dan met zijn voorganger? "Duidelijke afspraken maken, een organisatie neerzetten en spelers op hun juiste positie zetten", aldus De Boeck. "Ik denk dat er geen vier spelers meer op dezelfde plaats staan als onder de vorige trainer."

"Niet iedereen was bij mijn komst positief over Kristof D'Haene. Maar als je hem nu ziet spelen als linksback, dat is geweldig. Zelfs Jelle Van Damme was onder de indruk. Dat is een exponent van de drive en dynamiek van deze ploeg."

Poll

Haalt KV Kortrijk dit seizoen nog Play-Off 1?

(695 stemmen)

Plaats een reactie

Lord Wenger +16954
dinsdag 13 februari 2018 om 17:37
Moet kunnen. Alleen jammer dat hij het werk van Anastasiou eerst afbreekt om dat te doen. Ook al heeft die het niet goed gedaan. Maar al bij al steken we te weinig pluimen op onze eigen hoed.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws