Gullit: 'Als ik hem was, dan zou ik nu al rondkijken naar een nieuwe baan'

Gullit: 'Als ik hem was, dan zou ik nu al rondkijken naar een nieuwe baan'

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018 om 16:27di 13-02-2018 om 16:27

Chelsea-manager Antonio Conte doet er verstandig aan om alvast op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Dat advies krijgt de Italiaanse coach van Ruud Gullit. Het botert niet echt tussen Conte en de leiding van de regerend kampioen van Engeland. 

Er duiken al weken geruchten op over een mogelijk ontslag van de voormalig bondscoach van Italië. "Niemand van de club zegt: nee, dat is niet waar. Dan moet er iets aan de hand zijn", concludeert Gullit in gesprek met The Sun. 

"Als ik Conte was, dan zou ik nu al aan het rondkijken zijn naar iets anders. Als er een alternatief opduikt, zou ik gelijk geïnteresseerd zijn. Het is natuurlijk geen garantie dat hij blijft als ze hem openlijk steunen. Ze kunnen ook hardop zeggen: we vertrouwen hem. Dan moet hij zich misschien nog meer zorgen maken..."

Chelsea verloor afgelopen week van zowel Bournemouth (0-3) als Watford (4-1). Maandagavond bouwde Conte weer wat krediet op door met The Blues te winnen van West Bromwich Albion. Op Stamford Bridge werd het 3-0. 

Poll

Is Conte volgend seizoen nog de manager van Chelsea?

(98 stemmen)

Plaats een reactie

Siculiana +137
dinsdag 13 februari 2018 om 20:35
Kom maar naar Milan!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws