'Status-quo rond Alderweireld maakt ook andere Engelse rivaal wakker'

'Status-quo rond Alderweireld maakt ook andere Engelse rivaal wakker'

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018 om 15:01di 13-02-2018 om 15:01

Er lijkt een haar in de boter te zitten tussen Toby Alderweireld en Tottenham Hotspur. Dat klinkt andere Engelse topclubs als muziek in de oren. Ook Manchester United zou in de dans springen om de handtekening van de Rode Duivel.

Alderweireld werd door Mauricio Pochettino enigszins verrassend gepasseerd voor het prestigieuze Champions League-duel van The Spurs bij Juventus. Volgens de trainer is de verdediger nog niet voldoende fit, hoewel hij vorige week succesvol terugkeerde in de FA Cup. Kwatongen beweren dat Pochettino Alderweireld thuis laat omwille van zijn contractsituatie.

Onze landgenoot heeft nog 18 maanden te gaan in Londen, maar was voorlopig nog niet happig om die deal te verlengen. Daar hoopt, naast onder meer Chelsea FC, Manchester City en Real Madrid, ook Manchester United van te profiteren, meldt The Mirror. In de huidige overeenkomst van Alderweireld staat een optie die het contract automatisch verlengt aan het eind van de zomer van 2019. Er is echter ook een andere clausule opgenomen, die zegt dat hij voor een vastgesteld bedrag van 25 miljoen pond (zo'n 28 miljoen euro) kan vertrekken medio 2019.  

Poll

Moet Alderweireld Tottenham verlaten?

(406 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws