Hazard heeft nieuw maatje: In één seconde kan ik zo het verschil maken

Hazard heeft nieuw maatje: "In één seconde kan ik zo het verschil maken"

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018 om 14:18di 13-02-2018 om 14:18

Olivier Giroud mocht maandag voor het eerst starten van Antonio Conte. De nieuwe targetman van Chelsea FC speelde geen wereldpartij, maar toch lijkt er al iets moois te bloeien tussen hem en Eden Hazard. Die laatste voelt zich dan ook in zijn nopjes.

Net als bijvoorbeeld boezemvriend Cristian Benteke heeft Giroud het ideale profiel om met Hazard samen te spelen: groot, sterk en efficiënt in het kaatsen. "Hij is een geweldige target man", beaamt de Rode Duivel bij Metro. "Eén van de beste in Engeland. Wanneer we hem de bal toespelen, kunnen we rond hem bewegen. Niet alleen ik, maar ook Willian en Pedro. Hij is een goed referentiepunt, dus laat ons maar samen spelen", richt hij zich tot Conte.

Hazard is echter ook Alvaro Morata nog niet vergeten. "Het is niet alleen hem (Giroud, nvdr.), we hebben ook nog Alvaro en ik kan ook als aanvaller spelen. Maar ik denk dat het de beste beslissing voor mij is. Als ik de bal inspeel, kan ik naar voren oprukken. Ik ben sneller zonder de bal dan met. Als ik pas, kijken de verdedigers volgens mij allemaal naar de aanvaller. Dan vergeten ze me misschien. In één seconde kan ik zo het verschil maken. Dat is wat ik gisteren (maandag, nvdr.) deed bij mijn eerste goal", verwijst hij naar het openingsdoelpunt  tegen West Bromwich Albion (3-0).

Poll

Wie is de beste spits voor Hazard?

(128 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws