OFFICIEEL: Voormalig toptalent kan Beerschot-Wilrijk overtuigen

OFFICIEEL: Voormalig toptalent kan Beerschot-Wilrijk overtuigen

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018 om 14:00di 13-02-2018 om 14:00

We zijn inmiddels zowat halverwege februari, maar dat weerhoudt KFCO Beerschot-Wilrijk er niet van zich nog te versterken. Aanvaller Rubin Okotie moet vanaf nu doelpunten maken op het Kiel. 

Via de officiële kanalen maken De Mannekes bekend dat de overgang van Okotie zonet helemaal werd afgerond. De Oostenrijker tekende eigenlijk maandag al een overeenkomst, maar vandaag werden de laatste punten en komma's toegevoegd. De spits zal Beerschot-Wilrijk dus kunnen helpen in de race om de promotie naar Eerste Klasse A. De club is alvast verzekerd van een ticket voor de finalewedstrijden.

Met Okotie halen de Antwerpenaren een spits met een zekere naam binnen. In zijn thuisland kwam de zoon van een Nigeriaanse vader en een Oostenrijkse moeder uit voor zowel Rapid als rivaal Austria Wien. Hij openbaarde zich als een toptalent, wat een transfer opleverde naar 1FC. Nürnberg. Daar vielen hem echter vooral uitleenperiodes te beurt, onder meer aan Sint-Truiden. Vorig seizoen verdiende Okotie zijn centen in China, waar zijn contract recent verbroken werd.

Bij Beerschot-Wilrijk liep overigens al een Oostenrijker rond dit seizoen. Erwin Hoffer, ook al een aanvaller, was tot dusver goed voor vier doelpunten. Mogelijk worden de twee landgenoten snel aan mekaar gekoppeld in de Antwerpse aanval.

Poll

Promoveert Beerschot-Wilrijk?

(125 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws