Henry adviseert vertrek bij United voor talent: Zeker nu Sánchez er ook is

Henry adviseert vertrek bij United voor talent: "Zeker nu Sánchez er ook is"

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018 om 13:02di 13-02-2018 om 13:02

Thierry Henry, naast T3 bij de Rode Duivels ook vaste analist voor Sky Sports, vindt dat het voor Marcus Rashford wellicht verstandiger is om te vertrekken bij Manchester United. Door de komst van Alexis Sánchez is de kans op speeltijd voor het grote talent weer kleiner.

"Je kunt niet op de bank blijven zitten en wedstrijden blijven missen", zegt Henry bij Sky Sports. "Je mist leerervaringen en het momentum wordt onderbroken. Rashford kon niet voortborduren op vorig jaar omdat hij soms rechts moest spelen en soms links."

"Vertrekken is een groot woord. Ik snap dat hij bij Manchester United wil blijven omdat hij daar vandaan komt. Maar hij moet spelen en dat is alleen maar moeilijker geworden nu Sánchez is gekomen. Ik denk dat hij aan het einde van het seizoen een keuze moet maken en misschien moet gaan nadenken over een vertrek", aldus Henry. Voorlopig maakt Rashford wel regelmatig deel uit van de ploeg van manager José Mourinho, die met Alexis echter nu een extra mogelijkheid heeft in de aanval.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws