'Mourinho maakt geld vrij voor verdedigers van Leicester en Real Madrid'

'Mourinho maakt geld vrij voor verdedigers van Leicester en Real Madrid'

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018 om 11:15di 13-02-2018 om 11:15

José Mourinho wil de defensie van Manchester United grondig renoveren. De Portugese manager is daarom van plan om afscheid te nemen van Chris Smalling en Phil Jones, meldt The Daily Mirror.

Hoewel United de minst gepasseerde defensie van de Premier League heeft, is Mourinho niet te spreken over het optreden van de twee tijdens de 1-0 nederlaag tegen Newcastle United. De flamboyante coach zag Liverpool en Manchester City deze winter enorme bedragen neertellen voor respectievelijk Virgil van Dijk en Aymeric Laporte en wil dat voorbeeld volgen.

The Red Devils worden gelinkt aan een zomers bod van 56 miljoen euro voor Leicester City- en Engeland-verdediger Harry Maguire. Daarnaast zouden ze mogelijk kunnen profiteren van de onrust bij Real Madrid door een poging te wagen voor Raphaël Varane, schrijft The Mirror.

Mourinho moet het momenteel zonder zijn meest gewaardeerde mandekker stellen. Eric Bailly sluit waarschijnlijk eind deze maand weer aan bij de selectie. Daarnaast beschikt hij over Marcos Rojo en Victor Lindelöf. Hoewel ook die twee niet onomstreden zijn, krijgen ze mogelijk de kans in het FA Cup-duel met Huddersfield Town zaterdag.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws