Bolat ziet één grote schuldige bij Club Brugge: Wat doe je dan?

Bolat ziet één grote schuldige bij Club Brugge: "Wat doe je dan?"

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018 om 10:30di 13-02-2018 om 10:30

Sinan Bolat maakt momenteel furore bij Antwerp. De Belgisch-Turkse doelman zorgt er voor de comeback van het jaar, maar dat had ook gekund bij Club Brugge. Daar is echter veel te snel gebracht, vertelt hij in Humo.

Bolat vindt dat Michel Preud'homme een grote blunder heeft begaan. "Door zijn huidige prestaties blijft het dan ook vreemd dat Bolat niet kon slagen op Jan Breydel. Maar de situatie speelde dan ook niet in zijn kaarten. "Ik had geen stage meegemaakt, geen oefenwedstrijden gespeeld: ik was gewoon niet klaar. Tot overmaat van ramp liep ik een scheurtje op in de dij. Toch stelde de trainer me op. Wat doe je dan? Ik was ambitieus en had al zolang niet meer gespeeld: dan zeg je geen nee."

Bolat bewijst nu het ongelijk van zijn ex-coach. "Als hij vond dat ik mijn oude niveau niet meer haalde, en je ziet wat ik dit seizoen presteer, dan heeft hij het toch verkeerd ingeschat? Het is simpel: ik ben te snel uit de ploeg gezet. We hadden net Waasland-Beveren geklopt met 5-1. Oké, ik had vrij onzeker gekeept die avond. Maar enkele dagen later speelden we voor de beker tegen tweedeklasser Patro Eisden. Een ideale wedstrijd om vertrouwen te tanken. Toch vloog ik naar de bank. Ik heb altijd toegegeven dat ook mij schuld treft. Maar nogmaals, ik was niet klaar."

Plaats een reactie

Tornado79 +1250
dinsdag 13 februari 2018 om 10:50
En van de supporters heeft hij ook geen eerlijke kans gekregen.
FCB en keepers... het blijft moeilijk. Te weinig vertrouwen... Horvvath werd ook te snel afgeschreven. Loopt over van het talent, maar vertrouwen ontbreekt.
Vind ik leuk
CedricVDE +1300
dinsdag 13 februari 2018 om 17:16
Ik vind Bolat nu ook geen topkeeper. Naar mijn mening lopen er in de JPL betere rond. Hij heeft het niet kunnen maken bij een topclub, waardoor we hem dus niet kunnen categoriseren onder topkeeper. Zeker een degelijke keeper voor in de JPL, maar ook niet meer dan dat.
Vind ik leuk
Tornado79 +1250
dinsdag 13 februari 2018 om 18:23
De vraag is natuurlijk of hij minder goed is dan al die doelmannen die bij Club reeds passeerden na hem...
Vind ik leuk
CedricVDE +1300
dinsdag 13 februari 2018 om 18:30
Akkoord, nu zou hij een meerwaarde kunnen zijn voor Club, maar er zijn betere keepers geweest bij Brugge. Een Butelle van 2016 was zeker beter dan Bolat.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws