Dembélé en Vertonghen maken tegen Juve van €10 maar liefst €100 voor jou!

Dembélé en Vertonghen maken tegen Juve van €10 maar liefst €100 voor jou!

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018 om 17:45di 13-02-2018 om 17:45

Tottenham draait best aardig de laatste weken! Onder andere dankzij de sterk presterende Harry Kane is het moeilijk af te stoppen. Dat zal het nu ook bewijzen in de Champions League. Daar kunnen de lezers van VoetbalPrimeur ook van profiteren dankzij een lekkere promotie van Ladbrokes!

SPEEL MEE! Tottenham verslaat Juventus op vijandig terrein, pak 10 keer je inzet! KLIK HIER!

De Spurs staan op de vierde positie in de Premier League en doen nog vol mee voor die felbegeerde tweede positie. Spurs zijn bezig aan een uitstekende reeks en afgelopen speelronde werd ook Arsenal aan de kant gezet, door wederom een doelpunt van Harry Kane. Tottenham is momenteel al 12 wedstrijden op rij ongeslagen en dat is een prima reeks.

In de Champions League presteert de ploeg onder leiding van Kane ook uitstekend. Op het hoogste niveau werd in de laatste zeven wedstrijden al niet meer verloren. Niet onbelangrijk voor dit treffen is dat Tottenham met een volledig fitte selectie zal aantreden in Turijn en dat zal Juventus het niet makkelijk maken.

Juventus beschikt namelijk over alles behalve een fitte selectie. Dybala en Cuadrado, beide belangrijke spelers, ontbreken sowieso voor deze wedstrijd. Barzagli, Howedes en Matuidi zijn allen twijfelgevallen. Het is ongelooflijk dat de odds met het ontbreken van deze spelers nog zo hoog zijn voor Tottenham. Op Ladbrokes is die voor normale spelers 3,60, maar die daalt met de minuut. Nieuwe spelers kunnen echter genieten van deze promotie en krijgen maar liefst 10(!) keer hun inzet terug!

Matchfacts:

  • Tottenham is momenteel 12 wedstrijden op rij ongeslagen;
  • In de Champions League is Tottenham zeven wedstrijden op rij ongeslagen;
  • Van die zeven wedstrijden werden er zes gewonnen;
  • Dybala en Cuadrado ontbreken, Barzagli, Howedes en Matuidi zijn twijfelgevallen;
  • Spurs won het meest recente duel met 2-0.

SPEEL MEE! Tottenham verslaat Juventus op vijandig terrein, pak 10 keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
Klik op één van de links in het artikel;
Registreer je bij de bookmaker;
Stort minstens €10 op je rekening;
Zet in op de wedstrijd en geniet van de promotie!

Bekijk het laatste nieuws