De enige échte captain bij Anderlecht: Als hij spreekt, dan luistert iedereen

  De enige échte captain bij Anderlecht: "Als hij spreekt, dan luistert iedereen"

  dinsdag 13 februari 2018 om 09:30

  Anderlecht zit in de hoek waar de klappen vallen, maar krijgt nu wel een opsteker. Kara Mbodj is namelijk terug uit zijn thuisland Senegal, waar hij werkte aan zijn revalidatie. Niets te vroeg, zo getuigt een ex-speler.

  Een speler die deze winter vertrok bij Anderlecht getuigt in Het Laatste Nieuws. "Als Kara praat, luistert de rest. Als het minder gaat, klopt hij op tafel. Maar goed ook: als hij het niet doet, doet niemand het. Kara is de échte aanvoerder van Anderlecht", zo getuigt de speler, die anoniem blijft. Waarschijnlijk gaat het om Hanni, Stanciu, Beric of Harbaoui.

  Mbodj is nog lang niet speelklaar, hij zou pas fit zijn voor de Play-Offs. In de komende dagen staat er nog een bezoekje aan Ramon Cugat op het programma, de dokter die ook voor verschillende Barcelona-spelers heeft gewerkt. Daarna zal hij zijn revalidatie verderzetten op Neerpede. Kan het zijn ploegmaats inspireren?

  Plaats een reactie

  freeman +11525
  dinsdag 13 februari 2018 om 11:51
  Wie zou die gaan tegenspreken ? Denk dat iedereen er wel bang van is .....!
  Vind ik leuk
  Boerken +6901
  dinsdag 13 februari 2018 om 12:17
  Int Frans
  Vind ik leuk
  vanhimst +992
  dinsdag 13 februari 2018 om 17:27
  hoop dat hij vlug terug mee kan spelen en zeker in de play-offs hebben in de verdediging iemand nodig met veel uitstraling en werkkracht
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws