Joos heeft transferadvies voor Belgische topclubs: Prachtige voetballer

Joos heeft transferadvies voor Belgische topclubs: "Prachtige voetballer"

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018 om 09:00di 13-02-2018 om 09:00

In de Jupiler Pro League is er dit seizoen opnieuw een groot talent opgestaan, maar hij verdwijnt volgens Filip Joos te veel onder de radar. Hij vindt dat de Belgische topclubs eens moeten gaan kijken bij Moeskroen.

Met spelmaker Omar Govea speelt daar namelijk een interessante speler. De 22-jarige Mexicaan is dit seizoen één van de draaischijven bij Moeskroen. 

"Govea is gewoon een prachtige voetballer. Govea is uitgeleend door FC Porto en begon echt fantastisch in deze competitie. Die leek niet te beseffen dat hij maar bij Moeskroen zat. Die is dan echt weggedeemsterd, maar nu komt hij tcch weer naar boven. Als ik een G5-ploeg was, daar ging ik toch voor. Want die jongen kan veel", zo vertelt hij in Extra Time.

Bij zijn eigenaar FC Porto heeft Govea nog nooit één minuut bij de A-ploeg mogen spelen. Dat kan een eventuele transfer naar een Belgische topclub vergemakkelijken.

Poll

Is Govea klaar voor een Belgische topclub?

(496 stemmen)

Plaats een reactie

dinsdag 13 februari 2018 om 09:39
Transferadvies van Joos is net zo goed als een aanbieding van Bayat.
Vind ik leuk
vanhimst +1132
dinsdag 13 februari 2018 om 17:29
Joos moet zich ook overal in moeien dat hij maar reporter blijft alhoewel ik graag zou hebben dat hij verdwijnt en ook in extra time is een degoutant ventje en wil ook altijd gelijk hebben
Vind ik leuk
allbeback +14
dinsdag 13 februari 2018 om 21:26
Joos zou beter thuis blijven i.p.v. "analist " te spelen..
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws