Rode Duivel bevestigt: Mijn droom om voor RSCA te spelen

  Rode Duivel bevestigt: "Mijn droom om voor RSCA te spelen"

  dinsdag 13 februari 2018 om 08:30

  Het gaat niet goed met RSC Anderlecht. Na een nieuwe nederlaag neemt de druk op de hele club enorm toe. Door de nakende overname was de wintermercato al een tegenvaller, nu lijkt het ook op het veld steeds minder te gaan lopen. Gelukkig valt er toch nog goed nieuws te rapen.

  Zo mag Anderlecht, zij het wel pas binnen een aantal jaar, de terugkeer van een oude bekende gaan vieren. Jeugdproduct en huidige Rode Duivel Romelu Lukaku geeft aan zeker nog voor Anderlecht te willen spelen. "Mijn droom was altijd om hier voor de eerste ploeg te spelen. En ik ga zeker voor het einde van mijn carrière nog terugkeren, dat kan ik nu al beloven." 

  Zo brengt Lukaku ook geregeld nog een bezoekje aan het oefencomplex in Neerpede. "Ik ben echt vereerd om hier op het trainingscentrum tussen alle idolen van Anderlecht te staan. Ik ben ook iedereen die me een kans in profvoetbal heeft gegeven zoals de trainers, meneer Kindermans en meneer Van Holsbeeck, eeuwig dankbaar", zei hij tegenover RSCA TV.

  Plaats een reactie

  AzEz86 +6162
  dinsdag 13 februari 2018 om 08:42
  Laat ons hopen dat tegen dan Anderlecht nig bestaat -_-
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +14531
  dinsdag 13 februari 2018 om 09:01
  Dat zal nog wel een jaar of tien duren..
  Vind ik leuk
  Watcher +942
  dinsdag 13 februari 2018 om 09:20
  Wat een gelul, tegenwoordig mode van jonge spelers die beloven terug te komen.... Als ze niet meer meekunnen waarschijnlijk
  Vind ik leuk
  SD +8801
  dinsdag 13 februari 2018 om 09:56
  Bij de veteranen ?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws