Paars-witte doelpuntenmachine verpest feestje bij Club Brugge

12-02-2018 21:45
4

De beloften van Club Brugge hebben niet voor een stunt kunnen zorgen tegen Anderlecht. Lange tijd leek Blauw-Zwart op weg naar de uitzege, maar in de slotfase brak de veer.

Club Brugge én Anderlecht hadden heel wat bekende namen uit de A-kern op het veld staan. Eén van die spelers was Vlietinck, die op het halfuur de score opende. Club kon die voorsprong nog verder uitdiepen via een goal van Openda. De 0-2 bij de rust leek riant.

Toch liet Club Anderlecht in de tweede helft nog terugkomen. Het was niet toevallig de Ghanees Dauda Mohammed die beide goals voor zijn rekening nam. In minuut 78 scoorde hij al op penalty, net voor het einde van de reguliere speeltijd maakte hij nog de 2-2. Club Brugge blijft zo achter met een schamele 3 op 12, terwijl Anderlecht aan kop staat met 10 op 12.