“We kregen totaal geen respect van de ref”

“We kregen totaal geen respect van de ref”

Gepubliceerd: maandag 12 februari 2018 om 17:52ma 12-02-2018 om 17:52

In de strijd om Play-Off 1 deed STVV dit weekend een slechte zaak. Het verloor met 3-0 op het veld van KAA Gent. Na de match was Jonas De Roeck niet tevreden. De trainer van STVV wees met een beschuldigende vinger naar de scheidsrechter. 

Christof Dierick en De Roeck werden zaterdag geen vrienden. ""Dat we de bal er niet in trapten, is onze verantwoordelijkheid. Maar ook de scheidsrechter draagt verantwoordelijkheid in een wedstrijd, hij nam die niet. Hij toonde totaal geen respect voor het kleine Sint-Truiden", aldus de trainer van STVV in Het Belang van Limburg. 

De Roeck was ontevreden na het openingsdoelpunt. De ref greep na een actie tussen Jorge Teixeira en Rangelo Janga niet in. De Roeck over die fase. "Tex werd wat vastgehouden en deed op zijn beurt hetzelfde. Volgens de scheidsrechter duwde Janga de bal door die fout met de hand in de loop van Kubo en liet hij verder spelen. Ik heb daar serieuze bedenkingen bij."

"Dan had hij in het voor ons slechtste geval een penalty moeten fluiten en maakten we nog een waterkans. Nu werd het kolder door die handsbal. Wat als Kubo over had getrapt? Ik ben er zeker van dat hij dan alsnog naar de stip zou gewezen hebben. Ach, het is niet eens die fase die me het zwaarst op de maag ligt …"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws