Storm op komst bij Antwerp? Gaan met de coach praten

Storm op komst bij Antwerp? "Gaan met de coach praten"

Gepubliceerd: maandag 12 februari 2018 om 15:00ma 12-02-2018 om 15:00

Laszlo Bölöni speelt de laatste weken met vuur bij Antwerp. De Roemeen blijft zijn spelers afmatten met een hard trainingsregime, wat zijn invloed heeft op de resultaten. Afgelopen weekend ging het nog met 4-0 onderuit tegen KV Kortrijk. De spelers lijken het zo stilaan beu geworden te zijn.

Zo werd Obbi Oularé dit seizoen al vaak het mikpunt van kritiek. Ook hij had een reactie klaar na de zware nederlaag tegen Kortrijk. De spits weet zelf dat het beter moet. "Ik denk dat we vanaf vandaag met de coach gaan praten", klinkt het.

"Hij zal de match ook weer wel hebben geanalyseerd. Hij heeft zijn mening, maar ik denk dat ook enkele spelers iets te zeggen zullen hebben. Wij weten ook wel wat er misgaat, hé", vertelt Oularé aan Het Nieuwsblad.

Ondertussen hebben de spelers het gehad met het zware trainingsregime. Zij willen verandering zien, zeker nu Play-Off 1 mogelijk niet meer gehaald wordt.

Plaats een reactie

azerty +1436
maandag 12 februari 2018 om 15:51
Antwerp doet zijn eigen de das om door al hun aankopen. Nieuwkomers hebben niet die vechtlust als hun collega's. nieuwkomers willen het meer al voetballend oplossen terwijl de rest het van hun werkkracht moeten hebben. Dus als er een paar niet meer met dezelfde inzet-duelkracht spelen valt het volledige radarwerkje in duigen
Vind ik leuk
maandag 12 februari 2018 om 15:59
oulare is dan zeker de speler die inzet tekort komt
Vind ik leuk
Lunam +1986
maandag 12 februari 2018 om 20:02
Oulare zie ik toch nooit een goeie worden. Had kritiek bij Brugge, bij Waregem en nu ook bij Antwerp, van Watford weet ik niet. Hij zou beter zeer nederig blijven , doen wat van hem verlangt wordt en antwoorden op het veld. Maar dit lijkt me een utopie voor deze kerel.
Vind ik leuk
VeeDeeVee +18504
maandag 12 februari 2018 om 22:00
Dit hou je inderdaad niet vol..
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws