'Driedubbele deal hangt in de lucht bij Manchester City'

'Driedubbele deal hangt in de lucht bij Manchester City'

Gepubliceerd: maandag 12 februari 2018 om 14:08ma 12-02-2018 om 14:08

Manchester City heeft de transfer van Philippe Sandler nog niet afgerond, maar lijkt wel van plan om dat zo snel mogelijk te doen. Volgens diverse Britse media moet de verdediger van PEC Zwolle onderdeel worden van een driedubbele transferslag.

Onder meer kwaliteitskrant The Times meldt dat de Premier League-koploper ook jacht maakt op twee middenvelders. Het gaat om de Braziliaan Fred, momenteel onder contract bij Shakhtar Donetsk, en het Franse talent Claudio Gomes, die actief is in de jeugd van Paris Saint-Germain en de stap naar het eerste elftal nog niet heeft gemaakt.

Fred is verreweg de duurste speler van het drietal. De 24-jarige controleur wordt gezien als de ideale opvolger van zijn landgenoot Fernandinho en moet naar verluidt 56 miljoen euro kosten. The Citizens lijken er alle vertrouwen in te hebben dat het drietal na de zomer daadwerkelijk in het lichtblauw zal spelen.

Plaats een reactie

Daydreamer +5702
maandag 12 februari 2018 om 15:22
Tja, met geld koop je dus een ploeg he... Jammer dat ze met het meeste geld (volgens cijfers zou de ploeg bijna 900 miljoen gekost hebben tot hiertoe) nog niet de meeste resultaten geboekt hebben!
Madrid haalt met bijna de helft van het geld 2 Champions league titels binnen. Bayern doet het ook met de helft.
Waarom kijken we eigenlijk nog naar het Champions league voetbal? De ploegen met het meeste geld zullen steeds wel bovenin eindigen en dan opnieuw nog rijker worden...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws