'Onrust bij Barça: Dembélé stoort zich aan omgang Messi en Suarez met Coutinho'

'Onrust bij Barça: Dembélé stoort zich aan omgang Messi en Suarez met Coutinho'

Gepubliceerd: maandag 12 februari 2018 om 13:33ma 12-02-2018 om 13:33

Het schijnt onrustig te zijn in de selectie van FC Barcelona. Ousmane Dembélé is niet blij met de manier waarop sterspelers Lionel Messi en Luis Suarez met hem omgaan.

Dat meldt Diario Gol maandag. Dembélé is volgens het Spaanse medium 'uit zijn doen' door de manier waarop hij wordt behandeld in Camp Nou. Messi en Suarez zouden veel meer oog hebben voor Philippe Coutinho, die in januari overkwam van Liverpool. Coutinho kreeg direct na zijn transfer een huis in de straat van Messi en Suarez in Castelldefels.

Als resultaat daarvan voelt Dembélé zich genegeerd door Messi en Suarez, die hem volgens Diario Gol allesbehalve hebben toegelaten tot hun inner circle. De spelersgroep van Barça vindt naar verluidt dat Coutinho veel beter bij de bekende speelstijl past dan Dembélé. De Franse vleugelaanvaller raakte aan het begin van het seizoen geblesseerd, maar is inmiddels weer honderd procent fit.

Plaats een reactie

Basvyncke +850
maandag 12 februari 2018 om 13:37
Ohh... Hij mag niet meedoen met de grote kindjes...
Vind ik leuk
Bonanza +992
maandag 12 februari 2018 om 17:50
Ma oesje toch
Vind ik leuk
dethklok28 +5262
maandag 12 februari 2018 om 18:01
Aan diario gol weet ik genoeg. Typ die naam in op Google en staat vol met berichten dat vol geruchten staat. Dus maak mij geen zorgen.
Vind ik leuk
AlexGMillian +1257
maandag 12 februari 2018 om 19:32
Was te verwachten... En de manier hoe hij altijd kijkt, precies of hij emo/depressief is, hoe kan je daar nu bevriend mee geraken? Dat terwijl Coutinho ook een zuid-amerikaan is, een Braziliaan. Het is daar nu eenmaal een echte groep in Barça, ze kunnen beter blijven focussen op zo'n spelers dan zwarte spelers want die hebben een heel ander karakter, wat nu het probleem is tussen Messi/Suarez en Dembele. Er zal geen band komen zoals ze met Neymar hadden.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws