'Anderlecht kan spits gaan bekijken op training van tweedeklasser'

'Anderlecht kan spits gaan bekijken op training van tweedeklasser'

12-02-2018 13:01
12

Michiel Kramer is maandag opgedoken bij Telstar. De 29-jarige spits - die onlangs werd aangeboden bij Anderlecht - zag onlangs zijn contract bij Feyenoord ontbonden worden en houdt in afwachting van een nieuwe club zijn conditie op peil in Velsen-Zuid.

Volgens het Haarlems Dagblad zal Kramer in ieder geval deze week nog meetrainen bij de verrassende nummer vier van de Jupiler League. De boomlange aanvalsleider speelde de voorbije tweeënhalfjaar bij Feyenoord, maar had zich in Rotterdam-Zuid onmogelijk gemaakt. Nadat hij halverwege de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo een broodje kroket had gegeten en tijdens de transferperiode geen nieuwe club kon vinden, werd het contract van Kramer ontbonden.

Waar de spits zijn carrière gaat vervolgen, is vooralsnog onduidelijk. Kramer was vlak voor het verstrijken de transferdeadline in onderhandeling met het Engelse Bolton Wanderers, maar kwam er niet uit met de Championship-club. Ook werd hij gelinkt aan Anderlecht. Paars-wit toonde nog geen concrete interesse in Kramer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie